Pada yang dah gian nak mancing tu, berikut ada beberapa siri trip yang sedang dalam perancangan. Ikut kebiasaannya, berjaya tidak plan tu bergantung pada sambutan juga. Jika cukup korum maka trip proceed lah. Trip-trip akan datang spt berikut,.
Trip Sea Hunters
1. Pangkor Laut, tarikh 6hb-7hb Mar 2010, chief event Zul alkelantani (1 bot perairan)
2. Pulau Jarak, tarikh 5hb - 7hb Mar 2010, chief event Rizal Presiden (1 bot laut dalam)
3. Yan, Kedah, tarikh tunggu tekong konpimkan, chief event Kenny MEMC (1 bot perairan)
Pada yg dah tak sabor lama tak merasa tarik ikan tu, buleh la join mana yg berkenan. Pada gang-gang yg ada turun mancing, jangan lupo konsep kita, tangkap ikan dan tangkap gambar sekali. Buleh dock kat blog dan share utk tontonan semua. Buleh la nanti anak cucu tengok kehebatan tok-tok depa dulu mabuk halal -mabuk laut lah,. he he..
note: blog ni sedang dalam penambahbaikan utk tambah column dari 2 column ke 3 column. Sbrg kesulitan surfing kita mintak maaf banyak2 lah,. maklum lah mod bukannya pro sangat.
ok sekian update. adios.
3 ChalkFish | IkanKapur Saiz Padu
-
Spesis: Ikan Kapur(Dart Fish)
Lokasi: Pantai Kuala Abang, Dungun, Terengganu.
Time: 17/10/2024 - 9:30am
Teknik: Casting
Setup:
Reel: Shimano Sienna 200...
5 months ago
No comments:
Post a Comment