Established in Ipoh, Perak Darulridzuan (Malaysia)
Greetings From Unipro Fishing Club

Trip Mancing 2012



18 - 19 Dec Okt 2011
Trip Bot, lokasi Kapal Pecah. chief event Mamak Rao (mintak maaf udah fully booked)

29 -30 Okt 2011
Repeat Trip Kelong Batu Undan - Marzuki(9 orang, udah penuh)


19 - 20 Okt 2011
Trip Kelong Batu Undan - trip lepas gian, Royal Cruz C team, orai Muzir batu serai


19 - 20 Okt 2011
Trip Bot Pulau Talang
Razif


Feb 2019
Trip Pulau Jarak. Fully booked. Gang otai mesin karan


01 - 02 Okt 2011
Trip Kelong Batu Undan - Marzuki, Samsul, Mat Nod, Zul alkelantani, Bob Ofim, Hj Baha

23 - 24 July 2011
Trip Pulau 9 - John FG

23-24 Jul 2011
Trip Kelong Batu Undan. Zul alkelantani

16 Jul 2011
Trip Kelong Bainun Ah Heng. Razif

16 Jul 2011
Trip Lombong Pecah, Pantai Remis - Mat Nod, Zul, Imran, Wan, Nuar. 1 day trip.

28 - 29 May 2011
Trip Pulau 9 - John FG (fully booked)

14 May 2011
Lombong Pecah, Pantai Remis (mancing lombong air masin & pantai) - Mat Nod FT (open trip to all members, kos umpan, makan approx RM20). Minat join, sms to 019-5120088

9 - 10 Apr 2011 jugak
Kelong Ah Heng @ Kelong Bainun - Imran

9 - 10 Apr 2011
Trip Pulau Sembilan - Mamak Rao

29 - 30 Mar 2011
Trip Pulau Sembilan - RoyaleCruz, Bro Muzir

28 Mar 2011
Trip Pulau Talang - BeeRoyale, Abah Ghani

13 Mar 2011
Trip Ujung Rintis - Khairul Chulat

12 Mar 2011
Trip Pulau Talang - Razif

9 Mar 2011
Trip Pulau Talang - RoyaleAce, Epoi

6 Mar 2011
Pertandingan Memancing Unisem, Papan Fishing Pond - contact John FG

26 - 28 Feb 2011
Trip Pulau Jarak - Mamak Rao

26 Feb 2011
Lombong Pecah, Pantai Remis - Azri

14 - 15 Feb 2011
Kelong Batu Undan - Muaz brothers

5 Feb 2011
Trip bot Pulau Talang - Razif

24 Jan 2011
one day trip jinggo hunting jugak Ujung Rintis - Epoi, Azly Crystalwhite

16 Jan 2011
one day trip for jinggo hunting, Ujung Rintis -Epoi

14-16 Jan 2011
Trip bot Pantai Remis - John

11 Jan 2011
Trip jinggo, Ujung Rintis - Khairul Chulat

8-9 Jan 2011
Kelong Batu Undan, Sitiawan - Mamak Rao

4-5 Jan 2011
Kelong Bainun - Muaz brother's

9 Jan 2011
Trip bot Pulau Talang - Chief event Kenny MEMC

Anda 'Ada Bran' ?? Join kami mancing sungai, lombong, muara, laut. Kami Ipoh Mali Talak Sombong Punyaaaa..

SMS trip anda ke 019-512 0088 untuk dipaparkan disini. Terima kasih.

Port Mancing Kelong Pilihan Unipro 2011 (hubungi no dibawah)

Port Mancing Kelong Pilihan Unipro 2011 (hubungi no dibawah)

Port Mancing Kelong Pilihan Unipro 2010 (no tel dlm photo dibawah)

Port Mancing Kelong Pilihan Unipro 2010 (no tel dlm photo dibawah)
gimme one click please ! donate us 2cents by click below ad. We really appreciate that!

INTRO : UniPro The Unforgettable

INTRO : Koleksi Unipro 2008/2011

Fishing Competition, Gopeng Mar 2009

Fishing Competition, Gopeng Mar 2009

Uni Royale Ace dengan aksi rock kapak on da way ke Kelong Sri Bainun

Uni Royale Ace dengan aksi rock kapak on da way ke Kelong Sri Bainun

Uni Bee Royale di Kelong Sri Bainun

Uni Bee Royale di Kelong Sri Bainun

Chekedondon di Konsert Awan Biru

Chekedondon di Konsert Awan Biru

Di Wak Nan Fishing Challenge

Di Wak Nan Fishing Challenge

'ada bran', mancing sama-sama, cool trip, cool journey

'ada bran', mancing sama-sama, cool trip, cool journey

Asyik keroje.. keroje.. kerojee.. mancing la pulaaakk.. syookk beb!

Asyik keroje.. keroje.. kerojee.. mancing la pulaaakk.. syookk beb!

Machaa,.. kita orang pun ada mancing jugaaaakk.

Machaa,.. kita orang pun ada mancing jugaaaakk.

sekor ikan empat orang tarik wooo..

sekor ikan empat orang tarik wooo..

mancing, santai, relaxx.. what a priceless moments money cant buy.

mancing, santai, relaxx.. what a priceless moments money cant buy.

Unipro,. always the best! We are fishing mania..

Unipro,. always the best! We are fishing mania..

Koleksi Terbaik Unipro

NEW POSTINGS STARTS HERE
POSTINGS TERBARU BERMULA DISINI
HAPPY SURFING / SELAMAT MELAYARI
UniProfishingClub for Chekedondons
Location / Lokasi : IPOH, PERAK
Country / Negara : MALAYSIA
contact us : uniprofishingclub@yahoo.com

Wednesday, March 10, 2010

Pertarungan Pengantin Baru Edisi Kaki Pancing

Pada ahad, 7hb Mac lepas, selesai dan selamat lah sudah majlis perkahwinan kawan kita bro Ahmad Faiz dan pasangannya Noorazwin Abu Shaari.  Masa kita sampai kat rumah pengantin ni ramai kawan-kawan lain dah sampai dulu dan tengah santap lah.

Pengantin kite, bro Faiz tiba hampir 1.30tgh.  Faiz siap dgn setanjak dan berkeris lagi.  Dengan langkah yang kemas, kedua mempelai mengatur langkah untuk ke singgahsana dema lah,.. tapi tiba-tiba dema berdua terhalang,..

.. secara tiba-tiba Pendekar Black ni muncul entah dari mana menghalang kedua mempelai dari memasuki singgahsana mereka.  Pendekar ni pulak siap dengan langkah berbunga-bunga lagi, bukan bunga sepit n lekuk haaahhh,. tengok tuu,. aksi pendekar black menghalang pengantin.  whats next,..

maka kamjat lah kejap kedua mempelai ni.  Bro Faiz kita dah nak lajak jugak, barangkali dia nak ligan ja Pendekar Black tu, tapi di halang oleh Juragan Kanan pengantin.  Sabar-sabar,. tengok dulu langkah pendekar tu, apo hajat dia,. baik kor,. damai kor,.. ha ha ha

Setelah agak lama, bro Faiz kite merapatkan badan kat tuan puterinya dan bertanya,. macam mana ni dinda,. nak terus ke, patah balik kita ni.  Maka di jawab oleh adindanya si tuan puteri,. redah aje bang,. perut dah lapar ni,. ha ha ha

baru aje bro Faiz nak bukak langkah,. masuk lagi sorang, kali ni pendekar jambul pulak bersama menyaingi pendekar black tadi,. ha sudoohh,. bro Faiz kelihatan dah hilang sabar daaahh,..  kemudian,..

kemudian,... haaa,.. part ni kitaorang terpaksa sensored la kawan, pasal ni adegan bro Faiz kita meligan dan belasah pendekar jambul dan pendekar black yang menghalang laluan mereka tadi.  18SG ni, -sangat ganas-.  Jangan marah yee...

dan akhirnya,. berjaya juga Bro Faiz dan adindanya bersemayam di singgahsana Raja Sehari milik mereka.  Kelihatan juragan apit kanan sedang mengelap peluh Bro Faiz kite setelah berhempas pulas menumpaskan dua pendekar tadi,. ha ha ha.  Berpeluh tuuu,..

Akhirnya kedua mempelai Bro Faiz dan pasangannya selamat bersemayam di singgahsana hijau milik mereka.  Dah sekarang dema dah seronok duduk tak mau turun pulak.  Nak buat gena, dah milik mereka berdua lah hari tu.

Sekianlah, versi cerita pengantin versi edisi kaki pancing,. ha ha ha,. jangan marah ye,. kitaorang melawak ajo.  Jalan cerita nye di skrip kan semula utk kasi gempak saja. Harap tiada yg teraso hati.

Akhir sekali,. di kesempatan yg sekali ni saja lah yang ada, pasal bukan semua orang kawin banyak kali,. jadi kita ucapkan Selamat Pengantin Baru buat bro Ahmad Faiz dan pasangannya Noorazwin Abu Shaari.  Kita doakan moga kekal hingga akhir hayat.  Dan harapan kita bro Faiz akan terus bersama kita menunjukkan skil memancing nya kat lombong & laut. Jangan digantung terus pancing tuuu bro.

Sekian cerita kawin kali ni.  Lepas ni turn sapa pulak kawin agaknye yee,. -adios.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wooiit,. udah macam seludup rokok la plaakk. -Team Ration, Abah G & M.Feirkhan

wooiit,. udah macam seludup rokok la plaakk. -Team Ration, Abah G & M.Feirkhan
Kerja Amal Di Sertai Pekerja Unisem bersama NGO, Sponsorship

In Memory - Nurul Iman, Manjoi 07-OKT-2006 (Minggu pertama Ramadhan)

In Memory - Nurul Iman, Manjoi. Lawatan ke-2 pd 26-NOV-2006, Lebih Sebulan kemudian (Lepas Raya)

In Memory - Rumah Anak Yatim Nurul Ihsan, Sumbangan Hamper & Duit Raya

In Memory - Rumah Anak Yatim Nurul Ihsan, Majlis Berbuka Puasa

In Memory - Rumah Anak Yatim Nurul Ihsan, Ucapan Aluan

In Memory - Rumah Anak Yatim Nurul Ihsan, Konvoi

In Memory - Rumah Anak Yatim Nurul Ihsan, Sumbangan Keperluan Harian

In Memory - Rumah Anak Yatim Nurul Ihsan, Solat Terawih & Tazkirah

In Memory - Meraikan Hari Raya Buat Nurul Ihsan


Simpati Sahaja Tidak Membantu, Hulurkan Bantuan Anda,.