Trip 1
tarikh kat posting dibawah ni silap. Tarikh sebenar Trip Pulau Jarak adalah pada 19-21 Disember ni. Gawat-gawat pun trip tetap on. So harapnya dapat ibu kerapu, ibu gelama, ibu kerisi ke kasi beat trip otai-otai kita trip 18-20 Nov lepas.
Trip 2
ni trip lepas gian ni. Lepas ni kita akan lebih banyak turun jelajah the mines -lombong la apa lagi-. Dan ikut plan, siang tadi dah konpim dgn bendahari kita mr kenny, kita akan turun mancing malam pulak hari jumaat malam sabtu ni. Port lombong Kota Baru. Sasaran udang, belutuk, jelawat dan lain-lain tu kira bonuslah. RM5 utk umpan, minyak keta dan persediaan lainnya.
untuk berita terkini xtvt-xtvt kita boleh join lepak -lunch- kat Ofim. Meja tengah utk Ada Bran. Meja tepi utk TT, TB semua. muahahaahhah.
New Prawning Places in Singapore (2026)
-
Recently saw that there are a couple of new prawning places in Singapore.
Well, not exactly new, more like they have taken over existing prawning
ponds t...
5 weeks ago


No comments:
Post a Comment